Despre Bocanila

Programul educational al gradinitei este complex si alcatuit astfel incat sa conduca spre o integrare in invatamantul prescolar dar si in invatamantul primar incununata de succes.
 Noi sustimen conceptul lifelong learning – educatia pe tot parcursul vietii; incercam sa dezvoltam dragostea copilului pentu invatatura care sa dureze o viata intreaga. Sustinem invatarea prin descoperire pentru ca fiecare copil este diferit, are o personalitate unica si un stil personal de a invata. Noi promovam un invatamant deschis si flexibil.

Cladirea in care functioneaza gradinita este o constructie noua, proiectata special pentru desfasurarea acestei activitati si respecta conditiile optime de stimulare a dezvoltarii copilului. Salile de curs sunt mari si incurajeaza miscarea si exploatarea, permit colaborarea si interactiunea dintre copii. Acestea sunt luminoase si nu prezinta riscuri de accidentare. Cladirea asigura acces facil, confort si siguranta copiilor.

Gradinita asigura un stil de viata sanatos meniul zilnic fiind avizat de un medic nutriČ›ionist. Meniul  este pregatit in bucataria proprie, dotata cu echipament modern.

Gradinita Iepurasul Bocanila ofera supraveghere medicala permanenta, serviciile fiind asigurate de un medic pediatru.

Gradinita Iepurasul Bocanila este cu predare intensiva in limba engleza.

Limitele de varsta ale copiilor : 2 – 6 ani.